Kabinett

År 1889 byggda husets kolkällare har restaureras till ett stiligt och mysigt kabinet. Den stämmningsfulla tegelvalvskällaren passar lika bra för lediga kvällstillställningar som för möten samt festmiddagar. Runt det stora matbordet ryms 16 gäster. Utrymmet har också en 55 tums TV för presentationer eller underhållning.

För mera information: 029 1800222 eller info@ravintolavinkkeli.fi

Vinprovningar

Våra ykeskunniga sommelierer ordnar även vinprovningar i kabinetet. Man kan antingen välja ett av våra färdiga teman eller planera ett tillsammans med sommelieren.

Vinprovningar är även ett festligt sätt att inleda en middag.

Exempel på vinprovningsteman:

Den bubblande vinvärlden
Ett skummande glas ger guldkant på vardagen, inleder fester men kan också njutas genom middagen. Här bekantar vi oss med den italienska proseccon, den katalanska cavan samt mousserande vinernas drottning, Champagnen.

Små producenter, stora Champagner
Champagnevärlden är full av små, personliga producenter. Här bekantar vi oss med de kommande stjärnorna.

Klassiska europa
Här bekantar vi oss med de mest välkända och uppskattade vinområden samt producenter. Vi provar rieslingar från de tyska dalarna, kraftfulla nebbiolon från Barolo samt de jordnära vinerna av Bordeaux.

Ost och vinernas union
Ost och vin hör till de mest klassiska kombinationer . Vi smakar på klassiska europeiska ostar och parar dem med tidlösa drycker som aromatiska vita viner, mustiga portvin och frodiga ciders.

Gyllene nektar, gudarnas vin
Om desserten är middagens krona så är de söta vinerna kronjuvelen. Vi tar en resa igenom decennierna och bekantar oss med de tidlösa söta vinerna tillsammans med ost och desserter.

För mera information: +358 29 1800222 eller info@ravintolavinkkeli.fi