Kabinetti

Vinkkelin tyylikäs kabinetti on kunnostettu vuonna 1889 rakennetun talon hiilivarastoon. Tunnelmallinen tiiliholvikellari sopii yhtä hyvin rentojen illanviettojen, virallisten kokousten kuin juhlavien illallisten näyttämöksi. Kabinetissa järjestetään myös viinipruuveja sommelierin johdolla.

Kabinetin suuren pöydän ääreen mahtuu 16 vierasta. Tilasta löytyy 55-tuumainen televisio esityksiä varten.

Lisätiedot ja varaukset: 029 1800222 tai info@ravintolavinkkeli.fi

Viinipruuvit

Vinkkelin kabinetissa järjestetään viinipruuveja ammattitaitoisen sommelierin johdolla. Pruuvin teeman voi valita valmiista paketeista tai räätälöidä sommelierin kanssa tilaisuuteen sopivaksi.

Viinipruuvi on myös tyylikäs tapa aloittaa kabinetissa järjestettävä juhla tai muu illanvietto.

Esimerkkejä Vinkkelin viinipruuveista:

Kupliva kuohuviinimaailma
Lasillinen kuplia ilahduttaa arkena tai julistaa juhlat alkaneeksi, mutta kuohuvaa voi myös nauttia läpi aterian. Iloisesti kuplivassa pruuvissa tehdään tuttavuutta italialaiseen proseccoon, katalonialaiseen cavaan ja tietenkin kuohuviinienkuningattareen, samppanjaan.

Pienet tuottajat, suuret samppanjat
Samppanjan maailmaa värittävät Champagnen pienet ja persoonalliset viljelijätuottajat. Pruuvissa tutustutaan tarkasti valittuihin erikoisuuksiin alueen nousevilta tähdiltä eri puolilta maakuntaa.

Eurooppalaiset klassikot
Klassisessa viinipruuvissa laseihin kaadetaan Euroopan tunnetuimpien ja arvostetuimpien viinialueiden klassikoita. Pruuvissa tutustutaan Saksan jokilaakson kuuluisiin rieslingeihin, Barolon vankka rakenteisiin nebbioloihin ja Bordeaux’n maanläheisiin viineihin.

Juuston ja viinin viemää
Viinin ja juuston liitto on taivaassa solmittu. Pruuvin aikana maistellaan eurooppalaisten juustoklassikoiden rinnalla legendaarisia juomia, kuten viehkeänaromaattisia valkoviinejä, tuhtia portviiniä ja rehevää siideriä.

Hunajaisen makea viinipruuvi
Jos jälkiruoka on illallisen kruunu, makea jälkiruokaviini on ateriankruununjalokivi. Pruuvin aikana tehdään kiehtova aikamatkamenneiden vuosisatojen tarinoihin ja löydetään hurmaavia yhdistelmiäjälkiruokien tai juustojen rinnalle.

Lisätiedot ja varaukset: 029 1800222 tai info@ravintolavinkkeli.fi